Home » werkgroepen » transitiecafe » Agenda TT cafe » Transitie café gaat van start!

Transitie café gaat van start!

Transition Town Nijmegen start op donderdag 19 november met een maandelijks Transition Town café. Vanaf 20:00 uur in café De Klinker. Vanaf 2010 elke eerste donderdag van de maand.

Transition Town Nijmegen is een organisatie die werkt aan minder olieafhankelijkheid, minder klimaatverandering en aan meer regionale veerkracht in de Nijmeegse regio. Op 19 november a.s. EN vanaf 2010 elke eerste donderdag van de maand kun je gratis in het Transitie café informeel kennismaken met Transition Town Nijmegen. Je kunt op een gezellige manier mensen ontmoeten die zich actief met deze zaken en daaraan gerelateerde projecten bezig houden. Andere organisaties die activiteiten van Transition Town Nijmegen ondersteunen zijn uiteraard ook erg welkom.

Vaak staat er een thema, film of workshop op het programma. Soms worden er brainstorms of discussies georganiseerd. Werkgroepen van Transition Town Nijmegen kunnen zich presenteren. Verder is er informatie te verkrijgen bij verschillende stands met boeken, video’s, fotocollages en in de bibliotheek. Er zijn waarschijnlijk ook dranken en hapjes uit onze regio verkrijgbaar.

Centrale thema’s zijn op 19 november Piekolie en de wereldwijde Transition Town Beweging.

Tot Ziens in de Klinker.