Home » lokaal » Cursussen en workshops » Studio Jurk

Studio Jurk

https://www.studiojurk.nl/

Groesbeeksedwarsweg 263, 6521 DK Nijmegen
Meer info (024) 206 08 83 of: info@studiojurk.nl
facebook.com/studiojurk

Studio Jurk is een nieuw kledingconcept in Nijmegen. Hier leer jij hoe je zelf kleding maakt. Of je kiest een jurk uit die wij voor jou maken.

Maak het zelf – Het Couture Café is onze creatieve werkplaats. Hier leren wij je hoe je zelf kleding en andere producten van stof maakt. In een workshop of een cursus van 9 weken. Ons aanbod wisselt regelmatig en hangt af van jouw vraag. We geven ook cursussen aan kinderen.

Laat het maken – Geen zin om zelf aan de slag te gaan? We maken ook jurkjes op bestelling. In ons Couture Café staan 6 modellen op de paspop. Jij stelt jouw favoriete jurk samen en kiest de stof uit. Wij nemen je maten op en maken jouw jurk. Of iets anders natuurlijk.

De stoffen in onze webshop zijn stuk voor stuk bijzonder. Van hoge kwaliteit en uniek, dát is waarom wij ze verkopen. Maar dat betekent ook dat er een hoger prijskaartje aan hangt, dan aan het gemiddelde lappie van de markt. Dat verschil leggen we graag aan je uit. Want het is een goed verhaal – waar we trots op zijn. Het zit ‘m in het land van productie, de kwaliteit, onze bewust kleine oplage, het materiaal en de unieke collectie.

Onze stof komt uit Europa
Wij vinden het belangrijk om met mooie en eerlijke producten te werken. Dat houden we dicht bij huis. Dus alle stoffen die wij verkopen worden in Europa geproduceerd. Dat betekent dat ze aan allerlei Europese eisen moeten voldoen. Wat betreft arbeidsomstandigheden. Maar ook wat betreft toxische bewerkingen die komen kijken bij veredelen, verven en vervoeren. Dat zie je terug in de kwaliteit. Maar ook in de prijs, want die is daardoor wat hoger dan een leuke lap uit een lage lonen land. Lees verder>>>  

Wij geven naailes in cursussen van 9 weken. Voor absolute beginners tot gevorderden en experts. In de cursussen leren we je stap voor stap zelf kleding maken. Zodat je ook echt begrijpt wat je doet en dit zelfstandig kan herhalen.

Je werkt met onze patronen (die zijn fijn!) of patronen uit een tijdschrift – we hebben alle jaargangen vanaf 2014 in huis. De stof koop je zelf, bijvoorbeeld hier, zodat je iets maakt dat bij jou past. Verder staat hier alles voor je klaar: naaimachine, lockmachine, coverlockmachine en alle naaibenodigdheden. We passen de patronen altijd samen met jou aan op jouw maten. En je krijgt een uitgebreide map met lesmateriaal mee naar huis, waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Elke 3 maanden starten we met nieuwe cursussen. De lesmomenten kunnen nog wijzigen tot de inschrijving start. Krijg je onze nieuwsbrief? Dan krijg je als eerst bericht wanneer de inschrijving start en heb je de grootste kans op een plekje!