Home » lokaal » Reparatie » Student aan huis

Student aan huis

https://www.studentaanhuis.nl/

Heb je last van een trage computer? Lukt het niet om een back-up van alle belangrijke bestanden en gegevens te maken? Of twijfel je of de computer de laatste software- en beveiligingsupdates wel heeft geïnstalleerd? Wij fixen het wel!

Hoe werkt onze computerhulp aan huis?

Onze studenten komen graag bij je langs voor pc hulp aan huis. Ze lossen alle vragen en problemen samen met je op. Ook geven zij advies of les over de computer en alle bijbehorende computerprogramma’s. Aan het einde van de afspraak is niet alleen jouw computer weer veilig, snel en up-to-date, ook weet je hoe je bepaalde computerproblemen zelf oplost.

Maak een afspraak

Neem om een afspraak te maken telefonisch contact met ons op via 088 2200 200 of vul ons online aanvraagformulier in. Eén van onze 1000 slimme IT-studenten komt vervolgens bij je aan huis en gaat samen met je aan slag!

Tegenwoordig kun je voor veel verschillende computerproblemen of -vragen ook gebruikmaken van ‘Hulp op Afstand’. Hierbij logt één van onze IT-studenten op afstand in op je computer. Handig als je problemen hebt die snel verholpen moeten worden of als je een korte vraag hebt!

€ 9 per afspraak Voorfietskosten Kosten zijn per afspraak

€ 7,50 per kwartier* Kwartier tarief *Minimale afname is 30 min.

€ 12 per jaar Lidmaatschap gaat in bij de eerste afspraak