Home » werkgroepen » Nieuwsbrief » Nieuwsberichten van Transition Town Nijmegen

Nieuwsberichten van Transition Town Nijmegen

Beste geïnteresseerden in Transition Town Nijmegen,

hieronder een uitnodiging voor het MAANDELIJKS TRANSITIE CAFÉ Transition Town Nijmegen organiseert op donderdagavond 7 oktober a.s. weer een TRANSITIE CAFÉ in de Klinker, van Broeckhuysenstraat 46, Nijmegen.

Inloop 19:45, start 20:00 Het thema is deze keer Ecologisch Wonen en Leven Paul de Graaff vertelt over een nieuw te realiseren ecowijkje in de Waalsprong.

Clarence Rose van Azimut Bouwadvies Bureau geeft voorlichting over Passief huizen.

Cecile van de Pol geeft tips over milieuvriendelijk huishouden. In het CAFÉ kun je mensen ontmoeten die zich actief met deze zaken en daaraan gerelateerde projecten bezig houden.

Verder is er info bij stands met boeken, video’s & fotocollages. Transition Town Nijmegen is een organisatie die werkt aan minder olieafhankelijkheid, minder klimaatverandering EN aan meer Regionale Veerkracht in de Nijmeegse regio.

Voor meer informatie kunt U contact opnemen met: Cecile van de Pol van Transition Town Nijmegen ttnijmegen@gmail.com https://transitiontownnijmegen.nl/tnij

(Indien je geen berichten van Transition Town Nijmegen meer wilt ontvangen laat dit dan alsjeblieft aan ons weten door een ‘reply’ te sturen.) — Je hebt dit bericht ontvangen, omdat je je hebt aangemeld bij de groep ‘TT Nijmegen’ van Google Discussiegroepen. Als je een bericht in deze groep wilt plaatsen, stuur je een e-mail naar tt-nijmegen@googlegroups.com. Als je je wilt afmelden voor deze groep, stuur je een e-mail naar tt-nijmegen+afmelden@googlegroups.com. Bezoek deze groep op http://groups.google.com/group/tt-nijmegen?hl=nl voor meer opties.