Home » werkgroepen » ecoteam divers » Informatie avond over ‘Eco Transition Teams’

Informatie avond over ‘Eco Transition Teams’

Vrijdagavond 27 november om 20 uur is er een informatie avond over Eco Transition Teams op Javastraat 47 te Nijmegen.

Wat is Eco Transition Teams?

Een manier om, samen met anderen, te ontdekken hoe je in je huishouden efficiënter om kunt gaan met energie en grondstoffen. Zo je steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. Bovendien, niet onbelangrijk in deze tijden van financiële crisis, kan deelname aan het team je ook nog geld besparen!

Hoe werkt het?

Met een groepje mensen (6 – 8 personen) kom je over een periode van ongeveer 7 maanden eens per maand bij elkaar om telkens met een van de volgende thema’s aan de slag te gaan: afval, gas, elektriciteit, water, vervoer, duurzame energie en koopgedrag. Door uitwisseling van tips en besparingsideeën met je teamgenoten ontdek je een scala aan uit te voeren acties. Je kiest hieruit die tips die het beste bij jou en je leefstijl passen.

Geïnteresseerd?

Meld je aan voor deze informatieavond over Eco Transition Teams. Deze avond is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Aan het eind ervan heb je een goed beeld of het iets voor je is. Neem je agenda mee om samen de datum van de eerste avond te plannen als je mee gaat doen. Mocht je op de informatie avond verhinderd zijn, meld je dan voor de eerste avond aan bij: Cecile van de Pol, Tel: 024 3223110, Email: cecilevandepol@hotmail.com