Home » Actueel nieuws » Huis van overvloed: 1e inzamelingsdag: 29 januari

Huis van overvloed: 1e inzamelingsdag: 29 januari

Het huis van Overvloed heeft een eigen website: http://www.huisvanovervloed.nl/ en een nieuwsbrief: Uit de laatste nieuwsbrief (26-01-2011):

Documentaire

Het Huis van Overvloed is zo’n aansprekend project, dat er door een professionele filmploeg een documentaire van wordt gemaakt. Met de documentaire wil het team onderzoeken waarom een project als Het Huis van Overvloed juist in deze tijd succesvol is.

Printen, knippen en verspreiden!

Er is een mooie pdf gemaakt met kleine flyers over het Huis van Overvloed. Met deze mini-flyers kunnen we een tsunami aan bekendheid voor HVO creeren. Dus, print de pdf uit, knip de flyers op maat en verspreid ze overal! In de supermarkt, op scholen… Download de pdf!

Inzamelen!

A.s. zaterdag gaat de eerste inzameldag van start. Juul Martin is in ieder geval van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig op de Waarmakerij. Maar hij heeft nog wel hulp nodig. Dus, heb je tijd en zin, kom dan naar de Waarmakerij! Bekijk vast de verlanglijst.

Interieurploeg

Het Huis van Overvloed heeft nu ook een team dat zich bezig gaat houden met het interieur! Jose Hegeman, Karin van de Ven en Laurens Menes zorgen ervoor dat het HVO niet alleen wereldberoemd, maar ook hartstikke mooi wordt!

Op de website staat ook onderstaande video: heb je spullen over die ze nodig hebben? Of wil je mee helpen bouwen? Doe mee. Alle hulp is welkom.
[youtube 3BqIeWxOK3o 640 390]