Home » lokaal » voedsel » Houdbare producten

Houdbare producten

[learn_more caption=”VOKO”]

Gezamenlijk koopt een groep mensen biologische producten in. Op deze manier blijft biologisch voedsel betaalbaar. Iedereen kan lid worden van de Voko. Check de tijden hieronder op de websites van de VOKO’s zelf; hieruit overgenomen december 2018.

  • De Grote Broek: zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur en woensdag van 17.00 tot 18.30 uur. (voedsel alleen te koop voor leden)
  • VOKO-Lent, De Kleine Wiel: woensdag: 15:30 – 17:30 uur en zondag: 15:30 – 17:30 uur (voor bewoners van Iewan, Eikpunt en andere buurtbewoners) 
  • Voko Berg en Dal, Babylon: maandag tot en met zaterdag van van 11.00 tot 13.00 uur en op vrijdag en zondag van 17.00 tot 18.00 uur. (voor iedereen)
[/learn_more] [learn_more caption=”Van haver tot Gort”]

https://www.vanhavertotgort.nl/

Biologisch wordt nog aantrekkelijker door een lage prijs. Dit betekent dat al het eten en drinken, en alle huishoudelijke producten 10% goedkoper zijn dan de adviesprijs. Bij verzorgingsproducten is die korting altijd 15%. Natuurlijk zijn onze aanbiedingen nog voordeliger!

Er zijn twee afhaalpunten in Nijmegen.

  • Alle producten altijd lager in prijs
  • Levering veelal in grootverpakking
  • Ophalen bij je haverpunt in de buurt
  • Tijd en voedselkilometers besparen
  • Lokale betrokkenheid
[/learn_more] [learn_more caption=”De Witte molen voor graan en meel”]

Geopend: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 14 uur.
Looimolenweg 17, 6542 JN Nijmegen. Telefoon: 024-3781843
De Witte molen

De Witte Molen is niet alleen de enige volledig werkende molen in Nijmegen, maar ook de enige molen in de wijde omtrek die echt alles zelf maalt. Wij verwerken op volledig ambachtelijke wijze biologisch geteelde granen en maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van windkracht. Daarmee zijn wij misschien wel het meest milieuvriendelijk producerende bedrijf in de regio!

In de winkel kunt u een keur aan biologisch geteelde granen, melen, vlokken en kippenvoer kopen. Daarnaast levert De Witte Molen een breed scala aan bakkersproducten aan biologische bakkers en voedingsproducenten. In onze producten wordt alleen zelfgemalen meel verwerkt, dus geen fabrieksmeel en een minimum aan toevoegingen.

Winkelassortiment

[/learn_more]