Home » Actueel nieuws » Fietsmarkt 19 september Waalkade

Fietsmarkt 19 september Waalkade

Fiets & Fun. Dat is dit keer het thema van de jaarlijkse Fietsmarkt; dit jaar op zaterdag 19 september 2009 van 13.00 -17.00 uur op de Waalkade te Nijmegen. Tijdens deze Fietsmarkt zullen weer veel bijzondere fietsen te zien zijn, met innovatieve technologie, nieuwe materialen en verrassend design. Er zijn veel verschillende ligfietsen, vouwfietsen, handbikes, bak- en transportfietsen, trikes, elektrische fietsen en scooters, kinderfietsen, tandems, groepsfietsen, houten fietsen, designfietsen en nog veel meer fietsen… En niet alleen om naar te kijken, maar ook om zelf te proberen! Spannend zijn de demonstraties van bike-polo en stuntfietsen.

Dit jaar is er bovendien speciale aandacht voor elektrische fietsen en andere elektrisch aangedreven voertuigen. Heel leuk en interessant voor zowel particulieren als ondernemers in bijvoorbeeld de toeristische sector. Een aantal maatschappelijke organisaties – zoals de Fietsersbond, Milieudefensie, het IVN, Fietsvriendinnen-IVC, Cycling out of Poverty, het Rode Kruis en het Astmafonds – staat eveneens op de Fietsmarkt. De gemeente Nijmegen, AFAC, de Stadregio KAN, het UMC St. Radboud en de Gelderse Milieufederatie zijn aanwezig om informatie te geven over actuele fietsprojecten en fietsplannen.

Kom dus kijken en uitproberen op de Fietsmarkt in Nijmegen op 19 september 2009. Voorproefje? Foto’s van de Fietsmarkt 2008 staan op: http://www.flickr.com/groups/fietsmarktnijmegen/.

De Fietsmarkt 2009 wordt georganiseerd door Fietsdiensten.nl in opdracht van de gemeente Nijmegen en mede mogelijk gemaakt door Greenchoice, Bionade, Stadsregio KAN, Bloemenhuis Decora, UMC St. Radboud en Nijmegen Bruist

Info: Jos Sluijsmans / Fietsdiensten.nl

Tel: 024 3225032 / 06 30014801

e-mail: info@fietsdiensten.nl

website: www.fietsdiensten.nl