Volkstuin vakbeurs GroenePassie

23/11/2012: 10:30 - 18:00
Kaart wordt geladen...


VolksTuinVakbeurs GroenePassie – de vierdaagse voor hobbytuinders
22, 23, 24 & 25 november 2012  –  AMERICAHAL  –  Laan van Erica 50  –  7321 BX APELDOORN  –  E-Mail: info@groenepassie.nl

De openingstijden zijn op donderdag 22 november van 14:00 tot 22:00 uur en op vrijdag 23 – zondag 25 november van 10:30 tot 18:00 uur.

Groene Passie biedt de bezoeker een breed assortiment zaden en plantgoed, innovatieve tuingereedschappen en producten om de oogst te verwerken. Op de eerste etage van de Americahal is de bezoeker welkom voor een uitgebreid programma met lezingen over interessante thema’s op het gebied van natuurlijk tuinieren, zoals gezonde gronden, dieren en insecten als medewerker, permacultuur, biologisch eten in huis kweken, tuinieren op een balkon of in kleine buitenruimte, bewaren van oogst, het nut van bijen in de tuin, aanleggen van een moestuin en kennis over het kweken van eigen fruit.

Op de beursvloer is de bezoeker welkom voor diverse workshops en demonstraties, zoals manden vlechten, bier brouwen, werken met leem, koken met seizoensgroenten, verweken van wol en geneeskrachtige tincturen of zalf maken. De exposanten geven graag hun kennis door, bijvoorbeeld over het voordeel van koperen gereedschap, flow-forms voor energie in de tuin, groene bouwmaterialen, effectieve micro-organismen, plantaardige voeding voor de tuin en paddenstoelen kweken.

Lees verder op: http://www.groenepassie.nl/

Kosten: Indien u met zes of meer personen naar GroenePassie komt, betaalt u slechts €5,- per persoon in plaats van de normale entreeprijs (25 euro)
Niet genoeg personen? Gebruik een relatiekaart. Je betaalt dan 15 euro per persoon.