Duurzaam Bewustzijn

21/10/2013: 19:30 - 21:30
Kaart wordt geladen...


    Wanneer je ziet dat wij allemaal komen uit
    een tijd met een Economisch bewustzijn.
    Kort door de bocht een tijd met 2 vragen.
    Wat kost het en/of wat levert het op.

En je denkt daarbij; dit kunnen en willen we zo niet volhouden. Wil je misschien nadenken en van gedachten  wisselen over hoe we naar een Duurzaam Bewustzijn kunnen gaan.

  
   ik-jijDe manier waarop we communiceren is van grote invloed op de kwaliteit van onze (werk)-relaties. En onze relaties bepalen vervolgens in sterke mate de kwaliteit van ons leven. Zolang communiceren gericht is op het uitwisselen van wat er in ons leeft kan dat leiden tot diepgaand contact.

Aanmelden verplicht, max. 3 personen

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Je bericht


  Bekijk onze privacybeleid om te zien hoe we met je persoonsgegevens omgaan. (link opent in nieuw tabblad)

  Aan de gang met Verbindende Communicatie met trainer Ruud Jansen. Ken je dat je met de één makkelijk een gesprek voert en dat het met anderen soms moeizaam loopt, waar ligt dat aan? Heb je soms het gevoel dat de ander je niet begrijpt? Ik ga samen met jou op zoek naar de verbinding, eerlijkheid, plezier, creativiteit en compassie en met een balans tussen zorg voor jezelf en zorg voor anderen. Waardebepaling achteraf. Graag hieronder aanmelden, max. 3 personen. ik-jij De manier waarop we communiceren is van grote invloed op de kwaliteit van onze (werk)-relaties. En onze relaties bepalen vervolgens in sterke mate de kwaliteit van ons leven. Zolang communiceren gericht is op het uitwisselen van wat er in ons leeft kan dat leiden tot diepgaand contact.

   Je naam (verplicht)

   Je email (verplicht)

   Je bericht


   Bekijk onze privacybeleid om te zien hoe we met je persoonsgegevens omgaan. (link opent in nieuw tabblad)

      

   -