Home » werkgroepen » eetbare tuinen » permacultuur » Permacultuur Centrum Nederland start in januari met nieuwe jaaropleiding

Permacultuur Centrum Nederland start in januari met nieuwe jaaropleiding

Bericht van de opleiding zelf:

Permacultuur Centrum Nederland  start jaaropleiding 2012 – donderdag 26 januari of zaterdag 28 januari

De jaaropleiding van Permacultuur Centrum Nederland biedt je de meest volledige introductie op permacultuur en leidt tot het internationaal erkende PDC (Permaculture Design Certificate). Doel is om je een gedegen basis te geven in theorie, vaardigheden en competenties van de permacultuur. Daarnaast willen wij de inspiratie overbrengen die jij nodig hebt om stappen te zetten naar een werkelijk duurzame samenleving.

De opleiding bestaat uit 9 zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 en heeft soms een avondprogramma. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot verdieping van je kennis door op wekelijkse basis deel te nemen aan praktijkdagen. Deze vinden plaats in de permacultuurtuin, die wij sinds twee jaar in ontwikkeling hebben, gelegen aan de rand van Zutphen.

Docent van de opleiding is Helma Röell. Zij is een ervaren permacultuurdocente en permacultuur ontwerpster. Daarnaast is zij via de campagne Zutphen Bijenstad actief betrokken bij Transitie Zutphen. Haar belangrijkste oogmerk is om je te inspireren tot het nemen van concrete stappen op weg naar een duurzame samenleving.

De opleiding begint eind januari en wordt zowel in Zutphen als in Deventer gegeven, respectievelijk op de donderdagen en de zaterdagen. Meer informatie tref je op www.permacultuur.org . Je kunt ook contact opnemen via  info@permacultuur.org of 06- 429 929 33.

Permacultuur Introductieworkshop –  zaterdag 14 januari  

Permacultuur info-avond – dinsdag 24 januari

Lees meer: permacultuur opleiding in Zutphen en Deventer