Home » lokaal » economie en geld » Arnhems Hert

Arnhems Hert

Arnhems Hert is een positief betaalmiddel zonder rente,
dat oneindig rond kan blijven gaan in deze regio.
Daar hebben we allemaal voordeel bij!

Als je bij Circuit Nederland een Arnhems Hert rekening opent, krijg je toegang tot een betaalapp voor je smartphone en een betaalprogramma voor op je PC. Dit alles met jouw accountgegevens. Met deze app en dit betaalprogramma kan je je saldo opvragen en kan je betalen.
Geen pas die je kan verliezen, maar betalen met je smartphone!

Arnhems Hert circuleert langer in onze regio en zorgt op deze manier voor meer omzet bij Arnhemse ondernemers. Elke transactie die je doet met Arnhems Hert draagt bij aan de totale omvang van de circulaire economie in en rondom Arnhem.

Iedereen met een hart voor een florerend Arnhem is welkom! Of je nu een ondernemer bent die streeft naar een duurzamere omzet, gemeente of een sociale organisatie, of een inwoner uit de regio Arnhem. Gun jezelf de mogelijkheid om jouw hart voor een florerende en duurzame regio Arnhem kenbaar te maken!

Je kunt meedoen met Arnhems Hert als Ondernemer, als Organisatie of als Vriend.

De waarde van een Arnhems Hert is op een Euro gesteld. Wil je Arnhems Hert toevoegen aan je saldo? Dat kan je doen via een storting in Euro’s bij Circuit Nederland. Je kan ook bij beheer@arnhemshert.nl vragen of er leden zijn met een structureel overschot. Dan kan je met hen afspraken maken over het overnemen van Arnhems Hert. Zo help je je collega’s, heb je zelf Arnhems Hert op je rekening, en heb je er ook een waardevol netwerk bij!