Home » Actueel nieuws » Aangeboden: Werkruimte (30m2) in De Grote Broek, Nijmegen

Aangeboden: Werkruimte (30m2) in De Grote Broek, Nijmegen

Een bericht van de Grote Broek:

Er is per direct een werkruimte vrij in De Grote Broek, waarvoor we een nieuwe gebruiker zoeken.
De ruimte bevindt zich op de 1ste verdieping aan van de tweede walstraat en is 29,8 m2 groot.

Deze oppervlakte is verdeeld over 2 verdiepingen; een benedenverdieping van ongeveer 20 m2 die verbonden is met een kleine verdieping erboven van ongeveer 10 m2. De ruimte heeft een mooi groot raam en is hoog, dus doet ruim aan. Hij moet per maand 136 euro opbrengen en is ook geschikt om te delen met een tweede gebruiker.

We zoeken een gebruiker die past binnen de doelstellingen van ons pand. De Grote Broek is een plek waar mensen gezamenlijk en op een progressieve manier willen werken aan maatschappelijke verandering. De daartoe bestemde werkruimten dienen aangewend te worden voor op verandering gerichte maatschappelijke, politieke en culturele activiteiten.

De visie van De Grote Broek is als volgt samen te vatten: duurzaam en milieubewust, een solidaire en van gelijkwaardigheid uitgaande grondhouding, beginnend, informeel, experimenteel en niet-commercieel.

Van de gebruikers van De Grote Broek wordt verwacht dat ze zich actief inzetten voor het voortbestaan van de vereniging. Dit betekent bijvoorbeeld dat van alle activiteiten wordt verwacht dat zij tenminste één vertegenwoordiger naar het maandelijkse Pandoverleg sturen en zich willen inzetten voor onderhoudsklussen in het pand.

Zoek je dus een ruimte en lijkt het je want om in De Grote Broek te komen werken? Of ken je iemand die een ruimte zoek en binnen onze vereniging zou passen? Laat het ons dan weten door een email waarin je jezelf voorstelt te sturen naar info@grotebroek.nl.

We horen graag van jullie!!
De Grote Broek